Viooltjesverkoop 2018 weer een succes!

Een week eerder was er nog sprake van Siberische temperaturen met een windkracht 7 en een gevoelstemperatuur van -15 graden Celsius. Wat waren we blij dat we het een week doorgeschoven hadden naar 8 maart!

 

Zoals het op een vroege lenteochtend hoort miezerde het ’s ochtends toen de viooltjes afgeleverd werden en door de kinderen van groep 7 en 8 in de kratten van Limagrain gezet werden. Daarna kregen de viooltjes meteen een heerlijke sproeibeurt, zodat ze in optimale conditie verkocht konden worden ’s middags. In de loop van de middag werd het droog en toen de verkoop gestart werd om half 6 konden de 58 kinderen en 32 begeleiders zelfs genieten van een heus lentezonnetje. De verkoop verliep dan ook gesmeerd, want wie wil er nou geen prachtige voorjaarsbloeiers in de tuin planten en ondertussen het goede doel (voor de laatste keer onze twee scholen in Tanzania, de Mtinkoschool en de Maloloschool) steunen?

 

Na afloop konden alle deelnemers genieten van koek, warme chocomel en koffie of thee. Ondertussen was de kascommissie binnen ijverig aan het tellen en konden zij de prachtige opbrengst van € 985,00 bekend maken.

 

We willen iedereen die meegeholpen heeft om de actie ook dit jaar weer tot een succes te maken weer hartelijk bedanken.

Reacties zijn gesloten.