Sponsorloop voor Tashi Delek

Nadat alle kinderen de afgelopen weken hun beste beentje voorgezet hebben om sponsorgeld te verzamelen, hebben ze donderdag 20 september ook hun beste beentje voorgezet tijdens de sponsorloop. Vanaf half 3 verzamelden alle kinderen zich bij het parkje van de voormalige Vliedberg. Ze konden bijna niet wachten tot om kwart voor 3 het startschot gegeven werd.  Dat gebeurde door een van de ambassadeurs van de Stichting, die het startlint doorknipte. Het was fijn dat er zoveel supporters waren om hen aan te moedigen! Voor de start kon meester Alfons al meedelen dat er op dat moment al ongeveer € 1500,- aan sponsorgeld binnen was gekomen. Toen vrijdag al het geld binnen was en er geteld werd bleek het eindtotaal een heel stuk hoger te liggen: maar liefst € 2427,86 heeft de sponsorloop uiteindelijk opgebracht! Een geweldig bedrag, waarvoor we alle sponsors en natuurlijk alle kinderen die daar zo hun best voor gedaan hebben van harte bedanken!

Namens de Stichting Tashi Delek werd gezorgd voor Nepalese versiering, informatiemateriaal en waren er Nepalese spulletjes voor de verkoop.

Als dank kreeg de school een origineel Dank-Je-Wel-doek uit Nepal aangeboden, dat symbolisch bij meester Alfons omgehangen werd.

Deze dag bezochten ambassadeurs van de Stichting alle scholen van Prisma en maakten foto’s /filmpjes om een samenvatting vast te leggen van de acties. Als afsluiting kunnen ze dan aan de kinderen laten zien wat de opbrengst is van alle scholen en wat andere scholen gedaan hebben.

De week na 20 september werd officieel de cheque met het totaalbedrag namens alle scholen aan de Stichting Tashi Delek overgedragen:

Reacties zijn gesloten.