Ride for the Roses

Stichting Prisma steunt Ride

Stichting Prisma was tijdens de Ride for the Roses op 7 september goed vertegenwoordigd. Met 68 werknemers stonden zij bij de verschillende afstanden aan de start. Ruim een half jaar geleden is gestart met de voorbereidingen. In een brief naar het personeel is destijds een oproep gedaan tot deelname waarbij een aantal redenen genoemd zijn: In het verleden heeft de stichting leerlingen, ouders en collega’s verloren en ziet hierin de mogelijkheid om deze mensen op deze wijze te herinneren; Inzamelen geld voor het goede doel; Saamhorigheid onder het personeel binnen de stichting bevorderen; De fysieke mobiliteit onder het personeel bevorderen; En de mogelijkheid om onze stichting binnen de regio te promoten.

Sponsors hebben het mogelijk gemaakt dat alle deelnemers van Prisma met een tenue aan de start staan dat voor deze gelegenheid ontworpen is.  Bovendien is er  een bedrag van maar liefst € 5003,10  opgehaald om dit goede doel te steunen.

Van de Horizon hebben deze dag meester Alfons, Rinus en Marijn met de 100 km meegereden en juf Daniëlle, Suus, Annelies en Petra met de 25 km.

Reacties zijn gesloten.